Electrica

Som MIAF

El millor de reduir costos és fer-ho
amb un gran servei


Després d'una llarga trajectòria en el sector energètic, vam veure la necessitat d'actuar com a intermediaris entre les companyies d'energia i els nostres clients perquè totes les empreses, independentment de la seva grandària, poguessin estalviar costos comptant amb un servei de consultoria de qualitat a un preu competitiu.

El mercat energètic es caracteritza per ser un entorn complex i canviant. L'augment de companyies, així com la varietat de tarifes, genera un ambient d'inseguretat i desconfiança a l'hora de contractar i gestionar els subministraments energètics.

En mig d'un mercat tan volàtil, en 2014 neix MIAF. Una consultoria energètica especialitzada en l'estalvi i en millorar el servei dels seus clients.

Des de llavors, vam mostrar als nostres clients que és possible estalviar costos en la factura de llum i gas amb un bon servei, mitjançant eines tecnològiques dissenyades per a optimitzar el consum d'energia i un assessorament personalitzat. D'aquesta manera, aportem a les empreses transparència i seguretat en totes les gestions amb les companyies energètiques sense que els suposi cap esforç


M'Interesa

Per què triar-nos?
Experiencia

Experiència

MIAF està format per un equip de professionals amb una llarga trajectòria assessorant empreses en matèria d'energia.

Confianza

Confiança

La relació amb els nostres clients es basa en una comunicació fluida i transparent, la qual cosa ens permet oferir-los l'assessorament i seguretat que busquen en tot el procés de contractació i gestió dels seus subministraments energètics.

Innovación

Innovació

Hem desenvolupat una calculadora que permet comparar ràpidament més de 300 ofertes energètiques i trobar la tarifa òptima per a cada empresa, així com una plataforma amb comunicació immediata amb MIAF en la qual el client pot consultar totes les dades relacionades amb els seus subministraments.

 

Preguntes freqüents
Introduint el CUPS o les dades de consum del client a la nostra calculadora, disposem del consum i demanda de potència reals. Amb ells, comparem els preus de les millors companyies energètiques del mercat i podem oferir-te el màxim estalvi possible.
Per poder beneficiar-te de l'estalvi calculat és necessari ser client MIAF: només així podem oferir-te la contractació i gestió dels subministraments amb les comercialitzadores escollides, a més de la resta dels nostres serveis d'assessoria energètica, com la revisió i validació de factures, gestió d'incidències o optimització de potències, entre d'altres.
Lamentablement no. El nostre servei d'assessorament energètic està especialitzat i va dirigit a empreses.
No és necessari. Nosaltres ens ocupem de realitzar tots els tràmits amb les companyies energètiques i a MIAF podem gestionar en nom teu qualsevol incidència que es produeixi.
Veure més preguntes freqüents

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Travessera de Gràcia Nº71 4º 2ª
08006 Barcelona

atencion.cliente@miaf.es
+34 931 190 791


MIAF

MIAF © 2021