Articles
El sistema marginalista

Entén com funciona el mercat de l’energia

Leer más...

Nous peatges de gas

A partir de l’1 d’octubre de 2021 entrarà en vigor la Circular 6/2020, la nova normativa per a calcular el preu que han de pagar els consumidors per tal de cobrir els costos regulats del gas.

Leer más...

Facturació per potències i penalitzacions pels excessos

Si contractar la potència adequada pel nostre punt de subministrament ja era de vital importància per tal de reduir costos, ho és encara més després de l'entrada en vigor de la Circular 3/2020.

Leer más...

Errors freqüents a la factura de la llum

Sabem pel que estem pagant, exactament? Entenem bé a què respon cada recàrrec? Aquí, alguns dels errors més freqüents en les factures de la llum.

Leer más...

Les noves tarifes de costos regulats al mercat elèctric

Després dels canvis en les tarifes elèctriques que es van aplicar el passat 1 de juny de 2021, és important entendre com funciona el mercat energètic per treure-li el màxim rendiment possible al nostre contracte de la llum.

Leer más...

 

Preguntes freqüents
Introduint el CUPS o les dades de consum del client a la nostra calculadora, disposem del consum i demanda de potència reals. Amb ells, comparem els preus de les millors companyies energètiques del mercat i podem oferir-te el màxim estalvi possible.
Per poder beneficiar-te de l'estalvi calculat és necessari ser client MIAF: només així podem oferir-te la contractació i gestió dels subministraments amb les comercialitzadores escollides, a més de la resta dels nostres serveis d'assessoria energètica, com la revisió i validació de factures, gestió d'incidències o optimització de potències, entre d'altres.
Lamentablement no. El nostre servei d'assessorament energètic està especialitzat i va dirigit a empreses.
No és necessari. Nosaltres ens ocupem de realitzar tots els tràmits amb les companyies energètiques i a MIAF podem gestionar en nom teu qualsevol incidència que es produeixi.
Veure més preguntes freqüents

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Travessera de Gràcia Nº71 4º 2ª
08006 Barcelona

atencion.cliente@miaf.es
+34 931 190 791


MIAF

MIAF © 2021