T'ajudem a reduir la factura energètica de la teva empresa

Els preus que necessites amb assessorament a mida


A MIAF, com a especialistes en consultoria energètica, treballem per a optimitzar els costos de llum i gas del teu negoci. Per a això, comparem entre més de 300 ofertes de diferents companyies per poder oferir-te la més competitiva en cada moment.

A més, ens ocupem de realitzar totes les gestions i t'assessorem en el que necessitis, per tal que no t'hagis de preocupar de res.

M'Interesa
Info01
Assessorament personalitzat durant tot el procés

Calculadora

Troba la millor tarifa per a la teva empresa


Comparem en segons més de 300 ofertes de més de 15 companyies de llum i gas fins trobar la més econòmica en funció de les necessitats de la teva empresa.

 • Trobem el millor preu utilitzant dades reals del teu consum
 • Realitzem una proposta d'optimització de potències
 • Calculem l'impacte del teu estalvi anual
 • Podem segmentar les ofertes per energia verda i/o companyies de proximitat

Què vols calcular?


Com calculem la millor oferta?

Com vols calcular?


Autoritzo a MIAF a tractar les meves dadesCalculant, si us plau esperi...

0
És el preu que pagaries per aquesta factura amb MIAF.

Estalvi d'aquesta factura


0
0%


Bombilla

Assessorament i gestió

Estalvia costos i temps,
guanya tranquil·litat


A MIAF volem facilitar el teu dia a dia. Per això, nosaltres assumim la comunicació amb les companyies energètiques i ens encarreguem de realitzar totes les gestions: altes, baixes, canvis de titular, canvis de contracte y reclamacions.

 • Gestionem les teves incidències
 • Analitzem les teves tarifes cada 3 mesos
 • Revisem i validem les teves factures

Consultoria

Plataforma

Tingues-ho tot controlat


La nostra Plataforma és un canal de comunicació àgil i transparent on pots consultar totes les dades relacionades amb els teus subministraments i les gestions realitzades

 • Els teus contractes i factures
 • Evolució gràfica dels teus costos
 • Informació d'estalvis aconseguits
 • Estat de les teves incidències
 • Comunicació immediata amb MIAF

Plataforma
Tablet

Casos d'éxit


caso_de_exito

Gigante del Colchón


Hem aconseguit un estalvi de més de 80.000 € optimitzant potències i millorant tarifes.

"Empresa complidora, proactiva i innovadora. Quan hem tingut algun dubte sempre ens les han solucionat d'una manera àgil i efectiva.”

César Montañés - Director Financer de Gigante del Colchón

caso_de_exito

Grupo San José


Hem revisat i validat més de 1500 factures, intermediació per la nostra part en una incidència amb un resultat favorable de més de 50.000 € de devolució.

“La nostra gestió de contractes i la facturació mensual, s'han vist simplificats gràcies a la comunicació que fa possible tant un millor control comptable com de la gestió multipunt.”

Marta  Melero – Responsable de Facturació, Grupo San José

caso_de_exito

Barcelona Barber Shop


Hem reduït significativament els seus costos de consum en totes les barberies, aconseguint el 40% d'estalvi en una d'elles.

"Qualsevol incidència que hem tingut en el subministrament elèctric, l'han gestionat de forma ràpida i ens han mantingut informats en tot moment"

Jose Antonio Mata - Barberia Barcelona

caso_de_exito

Adoria Consulting


Hem aconseguit reduir en un 20% els preus d'energia del seu contracte.

“El que més valoro es que sé que tinc els preus més baixos del mercat i cada cert temps em miren si es poden millorar”

Francesc Vallès – Soci Fundador Adoria Consulting

caso_de_exito

Yego


La seva despesa energètica s'ha reduït cada any gràcies a l'optimització de potències dels seus subministraments. A més, hem reestructurat la sol·licitud inicial d'alta amb Endesa Distribució, reduint així el pressupost en més de 40.000 €.

"Des que Yego treballa amb MIAF, hem aconseguit reduir la nostra despesa així com aconseguir un dels nostres objectius, acabar l'any amb els nostres subministraments utilitzant energia 100% renovable. El tracte de MIAF i la seva predisposició sempre han estat excel·lents.

Quique Bustillo – Operations Manager de Yego

caso_de_exito

Grupo Olivé


Hem aconseguit un estalvi estimat de més de 100.000 € en 2 anys. Renegociant amb les companyies els seus contractes durant la COVID19 i evitant una penalització de 13.000 € per rescindir-los.

“Portem 3 anys amb MIAF, que ens ofereix una ajuda integral i els resultats són més que positius. Durant la pandèmia, van estar dies negociant amb companyies fins a aconseguir millors condicions i ens van mantenir informats en tot moment."

Oriol Olive – Director d'Operacions de Grupo Olivé

caso_de_exito

Grupo Lober


Reduir en més d'un 16% els seus costos energètics de totes les seves botigues, aplicant tarifes més competitives i guiant-los en les optimitzacions de potència necessàries.

“Des de la primera factura ens vam adonar que havíem encertat amb ells, s'han preocupat per donar-nos el millor assessorament, per trucar-nos per fer anar fent reajustaments que ens beneficiaran encara més, els agraïm moltíssim tot ja que en aquesta àrea del negoci ara ens podem despreocupar.”

Alberto Bertolin – CEO Grupo Lober

caso_de_exito

Grupo Pareto


Hem aconseguit més de 350.000 € d'estalvi dividit entre totes les seves comunitats i més de 5.000 € en abonaments per factures errònies.

“Empresa professional i seriosa, plataforma molt completa i útil. Troben la contractació més convenient i l'estalvi de cost energètic és real”

Adolfo De La Torre – Administrador de Grupo Pareto

caso_de_exito

Fabrés


Hem aconseguit ordenar tots els seus contractes d'energia optimitzant potència i negociant en conjunt per tenir una mateixa comercialitzadora i una mateixa data de fi de contracte.

“Anteriorment teníem una altra assessoria energètica i ens han demostrat que no ens equivoquem en el canvi, estan pendents de tot sempre, ens comuniquen tot i la veritat aquest tracte continu i tan proper per a la gestió dels nostres contractes i dubtes s'agraeix molt. Molt recomanables.”

Enric Coll – Sales Manager de Fabrés

caso_de_exito

Luz de gas


Optimitzar les potències amb estalvis de més de 5000 € per any.

“Des del primer moment els comentem que portàvem molt de temps amb el nostre assessor d'una companyia elèctrica i ens van recomanar que si portàvem tant de temps i estàvem contents que seguíssim amb el, cosa que ens va sorprendre molt, de tota manera els permetem fer alguns canvis en potències conjuntament amb el nostre assessor i la veritat és que ara estalviem encara més diners.”

Fernando Vila – Administrador de Luz de Gas

caso_de_exito

Grupo Gaft


Gestionar de manera favorable per al client incidències de més de 13.000 € aconseguint eliminar aquest import, a més d'estalviar més de 40.000 € en només 1 any i mig. Durant la covid19; anàlisi de potències amb estalvi de més de 3500 €.

“La veritat que des del primer moment ha estat estalviar estalviar i estalviar, ens han gestionat moltíssimes incidències amb una companyia per uns contractes erronis i han aconseguit que ens tornin aquests diners cobrat de més.”

Sheyla – Administradora de Grupo Gaft

 

caso_de_exito

Lafirma Laboral


Estalviar més d'un 10% dels seus costos energètics reduint preus i fent alguns ajustos de potència.

“Els vam conèixer per un amic i després de veure els resultats tan positius se'ls hem presentat a empreses de coneguts i tots estem encantats.”

Núria Termes – Administradora de Lafirma Laboral

caso_de_exito

Beta Legal


Hem aconseguit reduir en un 25% les seves despeses d'energia mitjançant optimització de potència i reducció de preus d'energia.

“Empresa professional, a més de reduir les nostres despeses sempre ens mantenen informats si hi ha algun canvi en la llum i en el gas i això ens ajuda a poder oferir informació addicional als nostres clients, els recomanem àmpliament”.

Benito Palma – Soci Consultor de Beta Legal

Els nostres clients


Col·laborem amb
Continua llegint al nostre blog
Facturació per potències i penalitz...

Si contractar la potència adequada pel nostre punt de subministrament ja era de vital ...

Errors freqüents a la factura de la...

Sabem pel que estem pagant, exactament? Entenem bé a què respon cada recàrrec? Aquí, a...

Les noves tarifes de costos regulat...

Després dels canvis en les tarifes elèctriques que es van aplicar el passat 1 de juny ...

Contacta amb nosaltres


Autoritzo a MIAF a tractar les meves dades
 

Preguntes freqüents
Introduint el CUPS o les dades de consum del client a la nostra calculadora, disposem del consum i demanda de potència reals. Amb ells, comparem els preus de les millors companyies energètiques del mercat i podem oferir-te el màxim estalvi possible.
Per poder beneficiar-te de l'estalvi calculat és necessari ser client MIAF: només així podem oferir-te la contractació i gestió dels subministraments amb les comercialitzadores escollides, a més de la resta dels nostres serveis d'assessoria energètica, com la revisió i validació de factures, gestió d'incidències o optimització de potències, entre d'altres.
Lamentablement no. El nostre servei d'assessorament energètic està especialitzat i va dirigit a empreses.
No és necessari. Nosaltres ens ocupem de realitzar tots els tràmits amb les companyies energètiques i a MIAF podem gestionar en nom teu qualsevol incidència que es produeixi.
Veure més preguntes freqüents

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Travessera de Gràcia Nº71 4º 2ª
08006 Barcelona

atencion.cliente@miaf.es
+34 931 190 791


MIAF © 2021